Transportbilsverkstad i Göteborg - BrumBrum

Transportbilsverkstad i Göteborg, felsökning, lätt lastbilsservice, lastbilsreparationer på Fiat, Iveco, VW, Renault, Citroën, Mercedes, Ford transportbilar.

Gör en gratis prisförfrågan

Verkstad för transportbil i Göteborg - BrumBrum

Här på BrumBrum transportbilsverkstad i Göteborg har vi en modern och välutrustad transportbilsverkstad där vi erbjuder allt från enklare DROPIN-service med snabba lastbilsreprationer på transportbilar och lätta lastbilar. Våra bilmekaniker är högt kvalificerade och kontinuerligt uppdaterade med den senaste kunskapen inom Bromsservice, Felsökning, Hydraulikproblem, Problem med bakgavellyft, Eftermontera dragkrok, Luftfjädring, AC service, Basservice, Originalservice, Kopplingsbyte, Kamremsbyte lastbil, Motorbyte, Däckservice och
Däckförvaring.

Transportbilsverkstad 

På vår transportbilsverkstad är vi specialiserade på reparationer och underhåll av transportfordon av alla slag, från skåpbilar till lastbilar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företag som är beroende av sina transportfordon, och vår verkstad är utrustad med modern teknik för att säkerställa att din verksamhet fortsätter att rulla smidigt.

Transportbils service

Vår transportbilsservice är utformad för att hålla dina fordon i toppskick och minska nedtid. Vi erbjuder regelbunden service och underhåll som inkluderar allt från oljebyten till bromsinspektioner, för att säkerställa att dina transportfordon alltid är redo att leverera. Med vår transportbilsservice kan du förlita dig på att din flotta är pålitlig och effektiv, vilket sparar tid och pengar i det långa loppet.

Byte olja filter

Oljefiltret är en kritisk komponent för att hålla din motor ren och effektiv, och vårt team är experter på snabbt och noggrant oljefilterbyte. Vi rekommenderar att du byter oljefiltret regelbundet för att förhindra att smuts och skräp tränger in i motorn och orsakar onödig slitage. 

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.