Bilverkstad Göteborg - BrumBrum är ditt pålitliga servicecenter!

BrumBrum erbjuder, bilverkstad i Göteborg. Vi erbjuder djupare bilreparationer, bilservice till enklare DROPIN verkstad med snabbservice. Bilverkstad Göteborg - Hos BrumBrum servar och reparerar du din BMW, Ford, Toyota, Fiat, Audi, VW, Seat, Skoda, Fiat, Volvo och Mercedes mfl. Vår bilverkstad hittar du oss 5 minuter från Göteborgs Centrum på Tagenevägen 9 mitt emot Bäckebol (på andra sidan av E6). Välkomna till oss. Din trygga parter när bilen behöver ses över.

Gör en gratis prisförfrågan

Bästa bilverkstaden i Göteborg 

Välkommen till BrumBrum, din pålitliga partner för bilservice i Göteborg! Vi är stolta över att vara din valda bilverkstad med två bekväma och professionella servicecenter. Hos oss är kvalitet och kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vi förstår vikten av att din bil är i bästa skick, och därför erbjuder vi omfattande bilservice och reparation till förmånliga priser. Våra erfarna bilmekaniker i Göteborg brinner för sitt arbete och tar hand om din bil med expertis och omsorg. När du väljer BrumBrum kan du lita på att du får bästa möjliga service i en trevlig och professionell atmosfär. Vi strävar efter att skapa en upplevelse där du känner dig trygg och väl omhändertagen varje gång du besöker våra verkstäder. Välkomna med er bil eller annat fordon.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi har omfattande erfarenhet av att arbeta med olika bilmärken och modeller. Våra kunniga tekniker är välutrustade för att hantera olika bilreparationer och servicebehov. Bland de vanligaste bilmärkena i Göteborg som vi regelbundet samarbetar med återfinns Volvo, Saab, Volkswagen, BMW och Audi. Vi förstår att bilägare ibland står inför bilproblem och vi är här för att erbjuda felsökning och expertis för att tackla dessa utmaningar. Våra tjänster omfattar hantering av olika vanliga problem, inklusive mekaniska reparationer, elektriska fel, bromssystem, däck och hjulinställning. Dessutom tillhandahåller vi regelbunden service och underhåll i enlighet med bilfabrikantens rekommendationer och serviceprotokoll. Oavsett om det gäller reparationer eller rutinservice, kan du lita på att BrumBrum levererar pålitliga och professionella tjänster. Vi strävar efter att skapa en smidig och bekymmersfri upplevelse för våra kunder och ser fram emot att vara din föredragna bilverkstad. Tack för att du väljer BrumBrum för att ta hand om dina bilbehov.

Enkelt att boka tid & planera

Med vår användarvänliga onlinebokning kan du enkelt planera och boka tid för din reparation eller service när det passar dig bäst, oavsett var du befinner dig. Genom att ge dig möjligheten att själv välja när du vill lämna din bil, ger vi dig flexibiliteten att anpassa servicetiden efter ditt eget schema. BrumBrum erbjuder vi även möjligheten att boka en lånebil direkt online. På så sätt kan du fortsätta med dina dagliga aktiviteter medan vi tar hand om din bil. När du bokar tid hos BrumBrum kan du vara säker på att du får transparent information från början. Vi erbjuder tydliga prisuppgifter och ger dig insikt i vad servicen kommer att kosta. Ingen överraskning. Ingen dolda kostnader. Vidare håller vi dig informerad genom hela processen. Du vet när arbetet påbörjas, vad som utförs och när din bil förväntas vara klar. Hos oss handlar bilservice inte bara om att ta hand om din bil, utan också om att ge dig en smidig och förutsägbar upplevelse.

Däckförvaring i vår bilverkstad i Jönköping

Varför välja BrumBrum Bilverkstad i Göteborg?

Erfarenhet och Expertis: Med decennier av erfarenhet i ryggen, har BrumBrum etablerat sig som en av de mest pålitliga bilverkstäder i Göteborg. Vår expertis omfattar allt från rutinmässiga oljebyten till avancerade motorreparationer.

Full Garanti: Hos BrumBrum får du alltid full garanti på både arbete och de reservdelar du köper. Vi erbjuder en 3 års garanti på reservdelar, vilket är ett bevis på vår tro på kvalitet och hållbarhet.

Kundfokuserad Service: Vare sig du behöver en drop in bilverkstad eller en planerad service, är vårt team här för att hjälpa dig. Vi förstår vikten av din tid och strävar efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt.

Prisvärda Lösningar: Som en billig bilverkstad göteborg erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vi tror att högkvalitativ service inte behöver kosta en förmögenhet.

Däckförvaring i vår bilverkstad i Göteborg

Våra Tjänster

När det gäller bilvård, reparationer och service i Göteborg, står BrumBrum oöverträffad. Vår bil verkstad i hjärtat av staden är känd för sin exceptionella service, expertis och engagemang för kundnöjdhet.

Bilservice: Regelbunden service är nyckeln till en långvarig och pålitlig bil. Våra tekniker är utbildade för att hantera alla bilmärken och modeller.

Bilreparationer: Oavsett om det är en mindre skada eller en större reparation, har vi verktygen, tekniken och expertisen för att få din bil tillbaka på vägen snabbt.

Däckservice: Dina däcks hälsa och kvalitet är avgörande för din bils prestanda. Vi erbjuder däckservice, däckbyte och däckförvaring för att säkerställa att dina däck är i toppskick.

Felsökning: Med hjälp av modern teknik och utrustning kan vårt team snabbt diagnostisera och åtgärda eventuella problem med din bil.

Vanliga Frågor och Svar

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.