Kamremsbyte i Göteborg - BrumBrum AB

Billigt och proffsigt kamremsbyte i Göteborg / Tagene. Lånebil 249 kr/dygn. Välkommen till BrumBrum - kamrems service by Autoexperten.

Gör en gratis prisförfrågan

Byt din Kamrem hos oss!

Behöver du byta kamrem på din bil? söker du en bilverkstad för byte av kamrem i Göteborg som kan byta kamrem billigt och snabbt?  Brumbrum bilverkstad byter kamrem på alla bilmärken och erbjuder hög service, billigt bra priser på kamremsbyte. Byte av kamrem innan den går av är betydligt mycket billigare än om motorn går sönder som den gör om inte kamremmen byts ut i tid.

Vad kostar det att byta kamrem?

Priser på kamremsbyte varierar utifrån modell, vi lämnar bra och billigt pris oavsett om du har t.ex. en ny Volvo v70 eller har en äldre bil. Kontakta oss för att få ett pris på vad kostar det att byta kamrem på din bil.

Vi byter kamrem på de flesta bilarna

Vi byter kamrem på alla bilfabrikat såsom: Audi – Volvo- Mercedes - Volkswagen – Ford - Fiat - Skoda – SAAB – Renault – Peugeot – BMW - Toyota - Mazda - Nissan - Kia - Hyundai - Mini - Mitsubishi - Opel och Importbilar. Välkomna till BrumBrum med er prisförfrågan och eventuella bokning.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.