Däckverkstad Göteborg

Köp, Byt och förvara dina däck hos BrumBrum i Göteborg, vi vill förenkla billivet för dig. Hos BrumBrum i Göteborg kan du köpa däck från en mängd olika märken, inklusive Continental, Goodyear, Pirelli och många fler. Vi är medvetna om att bilägandet kan vara krävande och vill därför bespara dig tid, arbete och utrymme genom att ta hand om era däckval. Boka tid hos oss på Tagenevägen 9.

Boka däckbyte online

Vi tar hand om dina däck året om

Checka in på vårt däckhotell i Göteborg så tar vi hand om dina däck. I vår däckverkstad ser vi till att alla dina däck kontrolleras, tvättas (tillägg) och förvaras svalt så att dom är redo för ytterligare en säsong. Hos BrumBrum däckhotell får du mer än bara däckförvaring. Upptäcker vi att något av dina däck är i dåligt skick tar vi dessutom kontakt med dig i god tid inför kommande säsong för en öppen diskussion kring dina eventuella däckbehov.

Förvaring / skifte / tvätt / balansering? Välj någon av våra 2 prisnivåer.
Vi kontrollerar att mönsterdjupet är tillräckligt för att tåla en ny säsong. Måste något åtgärdas/repareras, får du besked i god tid.

Däckverkstad - meddelande

Ny kund
Kund sedan tidigare
Köp av nya däck
Säsongsskifte
Däckhotell
Genom att skicka in en förfrågan tillåter jag BrumBrum AB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
Däckverkstad i Göteborg

Ställ en fråga till vår Däckverkstad? - Lämna dina uppgifter så återkopplar vi så snart vi kan. 

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Svarar vardagar under våra öppetider. Välkomna med din fråga.

Kontakta oss

Tvätt och rengöring av däck

För att få ut så mycket som möjligt av dina däck är det viktigt att de hålls rena från lösningsmedel och smuts. Vi använder en miljövänlig däcktvätt.

Däckkontroll

Vid varje in-/ut-checkning kontrollerar vi däckens kondition. Om däcken är slitna och måste bytas meddelar vi dig.

Hjulskifte

När det börjar bli dags för byte av däck på din bil, bokar du lätt en tid på hos oss online eller genom att ringa, oavsett om det gäller vinter- eller sommardäck.

Nitrogen i däcken

Med nitrogen i däcken ökar livslängden på dina däck med upp till 25%. Sänker bränsleförbrukningen med upp till 5%. Minskar riskan för däckhaveri. Minskar risken för rost och korrision på fälgen. Är ofarlig och miljövänlig. Vår däckverkstad har utrustning för att byta luften i dina däck mot nitrogen till en kostnad på 250kr.

*Lag om vinterdäck 1/12–31/3

Det är tillåtet att använda dubbdäck under perioden 1/10–15/4. Lag på sommardäck 16 april tom 30 november. Ditt fordon ska ha vinterdäck från 1 december–31 mars om det är vinterväglag. Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Polisen avgör om det råder vinterväglag på platsen där du befinner dig.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.