Bilreparationer Göteborg

Vi hjälper till med bilreparationer i Göteborg där vi utför alla typer av mekaniska reparationer på bilar. Vi hjälper exempelvis till med bromsservice, byte av avgassystem, växellådor och kopplingsbyten. Välkomna till BrumBrum i Göteborg. Boka tid på lokalt på Tagenevägen 9.

Gör en gratis prisförfrågan

När det kommer till bilreparationer

BrumBrum AB har en modern och välutrustad bilverkstad där vi erbjuder allt från enklare DROPIN-service med snabb bilservice till mer omfattande underhåll och originalservice. Våra bilmekaniker är högt kvalificerade och kontinuerligt uppdaterade med den senaste kunskapen inom fordonsreparationer. När det kommer till att reparera, är vi den bästa aktören för att laga bilen. Oavsett din bils märke och modell, är du och din bil i trygga händer hos oss i Göteborg.

Vi åtgärdar och släcker dina 2:or. 

Vi är en ackrediterad bilverkstad som kan hjälpa dig släcka dina 2:or från besiktningen. Efter att vi rättat de fel som markerats med tvåor så meddelar vi transportstyrelsen att problemet är löst och att bilen är besiktigad och körklar.

Orange varningslampa

När du ser en orange varningslampa på din instrumentpanel är det oftast ingen anledning till panik. Det är dock viktigt att ta det på allvar och söka professionell hjälp så snart som möjligt. Du kan säkert köra till närmaste bilverkstad för att åtgärda problemet. Kom ihåg att alltid stanna och stänga av motorn när en varningslampa tänds, eftersom det kan vara en allvarlig indikation. För mer information, se din instruktionsbok.

Röd varningslampa

Om din instrumentpanel lyser rött ska du omedelbart stanna och kontakta en bärgningsbil. Kör inte vidare eftersom det kan vara en indikation på en allvarligare problem. Det är viktigt att inte ignorera en röd varningslampa. Observera att på vissa bilfabrikat kan en orange eller gul varningslampa indikera samma allvarliga problem som en röd lampa.

Kamremsbyte hos BrumBrum bilverkstad i Göteborg

Vi ser över och byter din kamrem. Att byta kamrem på egen hand rekommenderar vi inte, då det krävs gedigen kunskap om bilmodellen. Kamremmen är en av komponenterna som styr ventilerna i topplocket. Om kamremmen är sliten så kan det sluta i en omfattande och dyr motorreparation.

Kamremsbyte

Bilservice

Vi erbjuder originalservice enligt fabrikantens serviceprotokoll. Servicen utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. Läs mer om vår bilservice här >>

Felsökning av el & missljud i bilen

Vi utför bilservice och reparationer på alla bilmärken. Vi använder oss av toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. Detta för att kunna erbjuda bästa felsökning på alla våra verkstäder ihop med våra tekniker med lång erfarenhet av felsökning.

Överiga bilreparationer

Bromsservice

Skrapar det, upplever du bromsarna som mjuka, bromsar dåligt eller ligger på? Ibland räcker det att smörja eller byta bromsklossarna. Välkomna för en kostnadsfri undersökning och prisförslag för bromsservice.

Ac-service

Har du problem med klimatanläggningen i din bil? Kontakta oss så felsöker vi och reparerar felet.

Montering av motorvärmare

Vi hjälper dig att montera både motorvärmare, elsats, blockvärmare och kupevärmare. Bokning för montering av motorvärmare i Göteborg och Tagene gör du online, så om du behöver hjälp med att montera in en motor- eller kupévärmare kan du. Läs mer om motorvärmare.

Montering av dragkrok

BrumBrum i Göteborg erbjuder eftermontage av dragkrok. Komplett montering av dragkrok och elsats från välkända tillverkare som Westfalia, Monoflex, Brink och Thule. Vi monterar dessutom på alla bilfabrikat. Läs mer om att montera dragkrok

Växellådor/ byte koppling

Ett korrekt fungerande kylsystem är nödvändigt för att förhindra överhettning. Vi reparerar kylsystemläckor och byter ut vattenpumpar och termostater vid behov.

Turbo - Turboservice - utbytesturbo

Vi hjälper till med laga bilens turbo. Det vanligaste utfallet är att den ersätts av en utbytesturbo som motsvarar bilens original. 

Byte avgassystem

Det är väldigt sällan man byter hela avgassystem, oftast är det någon klamma eller del av systemet som behöver lagas eller bytas.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.