Företagsavtal bilservice - enkelt bilägande

Vi på BrumBrum - Din bilverkstad i Göteborg erbjuder ert företag allt från AC-reparationer och diesel-, broms- och avgassystemsbyten samt originalservice. Ni är välkommen till oss på Tagenevägen 9.

Gör en gratis prisförfrågan

Välkommen med din företagsbil till oss

Mattias är ansvarig för företagsavtalen hos BrumBrum. Tillsammans med välutbildade mekaniker ser vi till att era bilar får bästa möjliga service och behandling. Vi erbjuder en fast timdebitering för ert företag då vi gärna har Er som våra kunder. Utöver det får ni även en fast procentsats på reservdelar!

BrumBrum ser till att era företagsbilar blir till ett enkelt och tryggt ägande. Vi har det som krävs för att anpassa avtalet efter just er verksamhet och era bilar. Kontakta oss för en fri offert.

Ja tack, kontakta mig

Bilservice

Du ska vara utbildad fordonsmekaniker. Du ska vara självgående och ta egna initiativ. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbil av alla bilmärken. Du kommer även att få hjälpa till i kundmottagningen ibland. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.

Läs mer

Bilverkstad

Vi är en ackrediterad bilverkstad som kan hjälpa dig släcka dina 2:or från besiktningen. Efter att vi rättat de fel som markerats med tvåor så meddelar vi transportstyrelsen att problemet är löst och att bilen är besiktigad och körklar.

Läs mer
BrumBrum - Bilverkstad i Göteborg - Tagene

BrumBrum Bilverkstad Göteborg

BrumBrum Bilverkstad i Tagene & Biskop där vi utför alla typer av mekaniska reparationer, ex: bromsservice, avgassystem, växellådor, koppling etc.

Bilservice i Göteborg

BrumBrum Bilservice Göteborg

Behöver du hjälp med bilservice i Göteborg? Vi på Autoexperten i Göteborg utför originalservice på alla kända bilfabrikat.

Däckverkstad i Göteborg

BrumBrum Däckverkstad Göteborg

Pris på däckbyte. Vad kostar det egentligen att byta däck? Det är givetvis inte så lätt att svara på, men ett par hundralappar får man nog räkna med.

Däckhotell i Göteborg

BrumBrum Däckhotell Göteborg

Trött på att släpa tunga och smutsiga hjul fram och tillbaka till verkstaden? Prova BrumBrum hotellet - inget vanligt däckhotell. Det lilla extra.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.