Om BrumBrum Bilverkstad i Göteborg

031-57 91 80

Varmt välkommen till oss på BrumBrum

Jag heter Maciej och är ny platschef här på Brumbrum Tagene AB – Service by Autoexperten. För mig och för oss som varumärke är det avgörande att vi kan erbjuda service av högsta klass. Vi strävar framåt, uppåt. Erfarenhet, tillgänglighet, pålitlighet, flexibilitet, kvalité, kundkontakt och hemtrevlig miljö är faktorer du som kund skall kunna känna av när du besöker oss. Brumbrum Tagene AB är en godkänd bilverkstad som ligger i Göteborg. Vi är en familjär verkstad med erfarna all biltekniker som har gedigen kompetens. Vi är snälla för plånboken och erbjuder bra priser på våra tjänster.

Välkommen att Kontakta oss

Vi erbjuder:

 • Service och reparation för personbilar, transportbilar, husbilar samt mopedbilar
 • Hjulinställning
 • AC-reparation
 • Bilbesiktning i anslutning till huset
 • Handbiltvätt i samarbete med Angelwax

Ett utdrag av våra fördelar:

 • Erfarna tekniker med gedigen kompetens
 • Snälla priser
 • 12 månaders bärgningshjälp vid intervallservice
 • 3 års garanti på reservdelar
 • Personlig och hemmatrevlig miljö
 • Korta framförhållningstider med stor tillgänglighet
 • Ingen faktureringsavgift
 • Tillgång till ersättningsbilar
Prisförfrågan

Vad Vi står för

Erfarenhet: Våra tekniker har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av bilar. De har gedigen kompetens och kan hjälpa dig med alla typer av problem.

Tillgänglighet: Vi har korta framförhållningstider och stor tillgänglighet. Du kan boka tid på vår hemsida eller genom att ringa oss.

Pålitlighet: Vi är en pålitlig verkstad som alltid levererar hög kvalitet. Vi använder oss av originaldelar och reservdelar av hög kvalitet.

Flexibilitet: Vi är flexibla och kan anpassa oss efter dina behov.

Kvalitet; Vi utför alltid ett noggrant arbete och ser till att din bil är i toppskick när du lämnar oss.

Kundkontakt: Vi sätter kunden i fokus och arbetar alltid för att ge dig en bra upplevelse. Vi är tillgängliga för att svara på dina frågor och funderingar.

Hemtrevlig miljö: Vi vill att du ska känna dig välkommen hos oss. Vi har en hemtrevlig miljö där du kan sitta och vänta medan vi arbetar på din bil.

 

Vi hoppas att du vill bli vår kund!

Boka tid online

Företagsavtal bilservice - enkelt bilägande

Vi på BrumBrum Göteborg erbjuder ert företag allt från AC-reparationer och diesel-, broms- och avgassystemsbyten samt originalservice. Ni hittar oss på Tagenevägen 9 i Tagene industriområde.

Mattias är ansvarig för företagsavtalen hos oss. Tillsammans med välutbildade mekaniker ser vi till att era bilar får bästa möjliga service och behandling. Vi erbjuder en fast timdebitering för ert företag då vi gärna har Er som våra kunder. Utöver det får ni även en fast procentsats på reservdelar!

Vi ser till att era företagsbilar blir till ett enkelt och tryggt ägande. Vi har det som krävs för att anpassa avtalet efter just er verksamhet och era bilar. Kontakta oss för en fri offert.

BrumBrum AB - bilverkstad i Göteborg

Varmt välkommen till BrumBrum i Göteborg, vi finns på Hisingen / Tagene 5 minuter från Göteborgs centrum! I vår bilverkstad servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. Du erhåller minst 3 års garanti på reservdelarna och stämpel i serviceboken. Vi finns för dig och din bil - enkelt bilägande.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.