BrumBrums personal - 100 års erfarenhet tillsammans - noggranna mekaniker.

Boka service hos oss på Brumebrum och gör ett säkert val av verkstad, servicerådgivare & bilmekaniker i Göteborg. Tillsammans med välutbildade mekaniker ser vi till att era bilar får bästa möjliga service och behandling. Vi på BrumBrum fokuserar på din bil och kundupplevelse, välkomna.

Marcus på brumbrum

Markus B

BrumBrum Tagene 
Mekaniker

Markus har nyligen tagit examen som fordonstekniker från Praktiska gymnasiet. Markus har jobbat inom verkstadsbranschen sedan han var 15 år! Under hela hans gymnasieutbildning har han haft ett stort intresse av att lära sig yrket, där han har jobbat parallellt med sin skolgång. En lovande servicerådgivare & mekaniker med lovande framtid!

Janne på BrumBrum

Janne G

BrumBrum Tagene
Mekaniker

Janne är 58 år är vår mest erfarna mekaniker. Han var med och startade verkstaden på Tagenevägen med sina kollegor från f.d AutoWest. Janne har stor kunskap och mångårig erfarenhet, som våra nya unga mekaniker får ta del av. Han är alltid positiv och glad!

Thomas på Brumbrum

Thomas L

BrumBrum Tagene
Mekaniker

Thomas är en glad kille på 60 år. Han har lång erfarenhet från verkstadsbranschen som mekaniker. Tidigare har han arbetat på Ekebäcks Motor i 42år (!) där han även köpte in sig företaget 1985. Thomas har både styrt verkstan och även arbetat som mekaniker

Marcus på Brumbrum

Marcus F

BrumBrum Tagene
Mekaniker

Marcus är 48 år och är vår mest erfarna mekaniker. Han har jobbat inom branschen länge och är mycket fackkunnig. Han delar gärna med sig av sin expertis och är alltid positiv!

Vakant

Ledigt jobb som mekaniker

Ledigt jobb - Vi söker fordonstekniker & diagnostekniker - sök idag - bra lön! Du är problemlösare, flexibel och tycker om ordning och reda. Sök jobbet som bilmekaniker i Göteborg - kom och trivs med oss! Tipas gärna en kompis om det inte är du!

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.