BrumBrums personal - flera 100 års erfarenhet tillsammans

Boka service hos oss på Brumebrum och gör ett säkert val av verkstad, servicerådgivare & bilmekaniker i Göteborg. Tillsammans med välutbildade mekaniker ser vi till att era bilar får bästa möjliga service och behandling. Vi på BrumBrum fokuserar på din bil och kundupplevelse, välkomna.

Maciej D

BrumBrum Tagene
Platschef

Maciej är glad kille på 45år. Med sin 20åriga erfarenhet från fordonsbranschen utvecklar han nu vår verksamhet på Tagenevägen. Maciej har en bred erfarenhet från bl.a.. plåt/lack, servicesäljare, garantihandläggare, verkstadschef, servicechef, medlem i servicemarknadsrådet för Nissan Sverige. Maciej har även erfarenhet av fackligt arbete som regionalt skyddsombud där han har fått hjälpa företag att säkerhetsställa en bra arbetsmiljö

Markus B

BrumBrum Tagene 
Mekaniker

Markus har nyligen tagit examen som fordonstekniker från Praktiska gymnasiet. Markus har jobbat inom verkstadsbranschen sedan han var 15 år! Under hela hans gymnasieutbildning har han haft ett stort intresse av att lära sig yrket, där han har jobbat parallellt med sin skolgång. En lovande servicerådgivare & mekaniker med lovande framtid!

Janne G

BrumBrum Tagene
Mekaniker

Janne är 58 år är vår mest erfarna mekaniker. Han var med och startade verkstaden på Tagenevägen med sina kollegor från f.d AutoWest. Janne har stor kunskap och mångårig erfarenhet, som våra nya unga mekaniker får ta del av. Han är alltid positiv och glad!

Thomas L

BrumBrum Tagene
Mekaniker

Thomas är en glad kille på 60 år. Han har lång erfarenhet från verkstadsbranschen som mekaniker. Tidigare har han arbetat på Ekebäcks Motor i 42år (!) där han även köpte in sig företaget 1985. Thomas har både styrt verkstan och även arbetat som mekaniker

Nizar

BrumBrum Tagene
Servicerådgivare

Nizar är en varm och omhändertagande person som är 43 år. Han har mångårig erfarenhet från verkstadsbranschen som tekniker som sedan sadlade om till servicerådgivare.  

Tidigare har Nizar jobbat på Hedin Bil i 20år

Vakant

Ledigt jobb som mekaniker

Ledigt jobb - Vi söker fordonstekniker & diagnostekniker - sök idag - bra lön! Du är problemlösare, flexibel och tycker om ordning och reda. Sök jobbet som bilmekaniker i Göteborg - kom och trivs med oss! Tipas gärna en kompis om det inte är du!

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.