Bilservice Göteborg - Originalservice med stämpel i serviceboken

BrumBrum - bilservice och erbjuder originalservice enligt fabrikantens serviceprotokoll. Servicen eller reparationerna utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. Välkomna till BrumBrum i Göteborg. Boka lokal tid på Tagenevägen 9.

Gör en gratis prisförfrågan

Dags för bilservice i Göteborg? - Vi vet vad du och din bil behöver!

Behöver du hjälp med bilservice i Göteborg? Vi på BrumBrum i Göteborg utför originalservice på alla kända bilfabrikat, såsom Volvo, SAAB, BMW, Ford, Alfa Romeo, Audi, Citroën, Fiat, Honda, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot mfl. Du hittar vår bilverkstad 5 minuter från Göteborg Centrum och självklart har vi lånebilar vid service , säg bara till när du bokar bilservice. Originaldelar används alltid, med originaldelar menas exempelvis Dayco's transmissionsremmar som är huvudleverantör till de flesta fabrikanter.

Har din bil en varningslampa som lyser på instrumentpanelen?

Orange varningslampa

I de flesta fall är det inte någon fara , utan du kan åka till närmsta Bilverkstad för att avhjälpa problemet. OBS! Stanna alltid och stäng av motorn, det kan vara allvarligt, se instruktionsboken för info.

Röd varningslampa

Om en lampa lyser rött ska du inte fortsätta köra. Stanna, kontakta en bärgare och ta bilen till en verkstad. PS orange el. gul lampa kan betyda samma sak som röd lampa på vissa bilfabrikat.

Grundservice - Basservice

Byte oljefilter och motorolja, samt 17 trafiksäkerhetspunkter kontrolleras, vi följer bilfabrikantens/bilmodellens rekommendationer enligt ett specificerat serviceprotokoll. En grundläggande bilservice som alla absolut bör göra på sin bil, för att öka livslängden på motorn och bilen.

Originalservice - Fullservice

Vi på BrumBrum Bilverkstad följer bilfabrikantens rekommendationer enligt ett unikt serviceprotokoll avseende din bil, utrustning och efter bilens aktuella serviceintervall enligt km. Att utföra utförlig bilservice som vår fullservice med erfoderliga stämplar i serviceboken ökar bilens välmående, livslängd och andrahandsvärde.

Nybilsgaranti och Bilservice

Vi säkrar alltid så att nybilsgarantin gäller samt att vår service blir rätt utförd. Vid byte av delar använder vi alltid originaldelar eller bättre. Som grund i alla våra utförda arbeten ligger de rekommendationer som tillverkarna lämnar.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.

Vad skiljer er bilservice i Göteborg från en annan serviceverkstad?

Vår bilservice i Göteborg står ut genom att kombinera expertis med personligt engagemang. Vi ser till att din bil får den omsorg den förtjänar, med allt från noggranna kontroller till kvalitativa reparationer. Vårt team av erfarna mekaniker använder den senaste tekniken för att serva din bil, vilket säkerställer att den alltid är i toppskick.

Hur kan jag få en prisvärd bilservice i Göteborg utan att tumma på kvaliteten?

Vi förstår vikten av prisvärdhet och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga servicen till ett konkurrenskraftigt pris. Våra priser är transparenta och vi erbjuder alltid en förhandsuppskattning så att du vet vad du kan förvänta dig. Oavsett om du söker den billigaste bilservicen eller behöver mer omfattande reparationer, så garanterar vi kvalitet och värde för dina pengar.

Hur bokar jag en tid för bilservice hos er i Göteborg?

Att boka bilservice hos oss är enkelt och smidigt genom vår onlinebokning. Gå genom vår hemsida, välj den tjänst du behöver och en tid som passar dig. Vi ser till att bekräfta din bokning snabbt så att du kan planera din dag utan krångel.

Finns det budgetvänliga alternativ för bilservice?

Vi förstår vikten av att hålla kostnaderna nere och erbjuder därför flera budgetvänliga alternativ för bilservice. Vårt mål är att erbjuda dig den bästa möjliga servicen till ett pris som passar din budget, utan att tumma på kvaliteten.

Varför ska jag välja er verkstad för att serva min bil i Göteborg?

Att välja vår verkstad innebär att du får tillgång till expertis, engagemang och en service som ständigt strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vi är inte bara en serviceverkstad i Göteborg; vi är dina partners i bilvård, dedikerade till att hålla din bil i optimalt skick med hjälp av kvalitativa reservdelar och modern utrustning.

Hur kan jag hitta den billigaste bilservicen i Göteborg utan att kompromissa med kvaliteten?

Att hitta en billig bilservice i Göteborg som fortfarande håller hög kvalitet kan verka utmanande, men hos oss är det en självklarhet. Vi kombinerar kostnadseffektivitet med expertkunskap för att erbjuda dig den bästa möjliga servicen till ett konkurrenskraftigt pris. Vårt team arbetar hårt för att optimera våra processer och använda reservdelar av hög kvalitet till ett bra pris, vilket gör oss till ett av de billigaste och mest pålitliga alternativen för bilservice i staden.