Bilservice Göteborg - Originalservice med stämpel i serviceboken

BrumBrum - bilservice och erbjuder originalservice enligt fabrikantens serviceprotokoll. Servicen eller reparationerna utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. Välkomna till BrumBrum i Göteborg. Boka lokal tid på Tagenevägen 9.

Gör en gratis prisförfrågan

Dags för bilservice i Göteborg? - Vi vet vad du och din bil behöver!

Behöver du hjälp med bilservice i Göteborg? Vi på BrumBrum i Göteborg utför originalservice på alla kända bilfabrikat, såsom Volvo, SAAB, BMW, Ford, Alfa Romeo, Audi, Citroën, Fiat, Honda, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot mfl. Du hittar vår bilverkstad 5 minuter från Göteborg Centrum och självklart har vi lånebilar vid service , säg bara till när du bokar bilservice. Originaldelar används alltid, med originaldelar menas exempelvis Dayco's transmissionsremmar som är huvudleverantör till de flesta fabrikanter.

Har din bil en varningslampa som lyser på instrumentpanelen?

Orange varningslampa

I de flesta fall är det inte någon fara , utan du kan åka till närmsta Bilverkstad för att avhjälpa problemet. OBS! Stanna alltid och stäng av motorn, det kan vara allvarligt, se instruktionsboken för info.

Röd varningslampa

Om en lampa lyser rött ska du inte fortsätta köra. Stanna, kontakta en bärgare och ta bilen till en verkstad. PS orange el. gul lampa kan betyda samma sak som röd lampa på vissa bilfabrikat.

Grundservice - Basservice

Byte oljefilter och motorolja, samt 17 trafiksäkerhetspunkter kontrolleras, vi följer bilfabrikantens/bilmodellens rekommendationer enligt ett specificerat serviceprotokoll. En grundläggande bilservice som alla absolut bör göra på sin bil, för att öka livslängden på motorn och bilen.

Originalservice - Fullservice

Vi på BrumBrum Bilverkstad följer bilfabrikantens rekommendationer enligt ett unikt serviceprotokoll avseende din bil, utrustning och efter bilens aktuella serviceintervall enligt km. Att utföra utförlig bilservice som vår fullservice med erfoderliga stämplar i serviceboken ökar bilens välmående, livslängd och andrahandsvärde.

Nybilsgaranti och Bilservice

Vi säkrar alltid så att nybilsgarantin gäller samt att vår service blir rätt utförd. Vid byte av delar använder vi alltid originaldelar eller bättre. Som grund i alla våra utförda arbeten ligger de rekommendationer som tillverkarna lämnar.

assistans Försäkring

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Godkänd bilverstad

Godkänd bilverkstad

En standard för att säkerställa den kvalitet som du har rätt att förvänta dig av din verkstad.

assistans Försäkring

Betala på dina villkor

I vår webshop betalar du på det sätt som passar dig. Vi jobbar med säkra betalningar för din säkerhet.