DIN CHEVROLET  VERKSTAD I GÖTEBORG / TAGENE

Är du en stolt Chevrolet ägare och letar efter den optimala servicen för din kära bil i Göteborg? Då är vi stolta att säga att vi är den ultimata bilverkstaden för dig. Här på BrumBrum levererar vi inte bara service av högsta kvalitet och reparationer med originalreservdelar eller deras motsvarigheter, utan vi gör det med en personlig touch och expertis som bara våra erfarna bilmekaniker kan erbjuda. Med över 30 års samlad erfarenhet inom branschen är vi specialiserade på Chevrolet och oavsett om du behöver en enkel oljebyte eller en omfattande fullservice, kan du tryggt luta dig tillbaka och överlämna din bil i våra händer. Vi håller oss strikt till serviceprotokoll och erbjuder fasta priser för att ge dig trygghet och transparens. Våra nöjda kunder kan intyga om den vänliga atmosfären och den höga servicenivån som präglar varje besök hos oss. Boka enkelt din tid online eller ring oss idag för att få den personliga servicen du förtjänar. Välkommen till BrumBrum - er pålitliga USA bilverkstad i Göteborg.

Framsida och entré till BrumBrum Bilverkstad

Chevrolet verkstad i Göteborg med omnejd

När din älskade Chevrolet har passerat den treåriga milstolpen, är vi stolta att vara din ultimata partner i Göteborg och närliggande områden. Välkommen till vår toppmoderna bilverkstad, där vi tar hand om din bil med omsorg och precision. Vi är övertygade om att vara den främsta destinationen för din bil, oavsett modell eller ålder. Här på Brumbrum är kvalitet och precision våra signum, och våra expertmekaniker är specialiserade på bilar. Vi använder endast originalreservdelar eller deras motsvarigheter för att säkerställa att din bil får den vård den förtjänar.

Bilverkstad i Göteborg

Chevrolet service i Göteborg med omnejd

Oavsett om det är dags för en rutinservice eller om din Chevrolet kräver en mer omfattande reparation, har våra mekaniker den kunskap och erfarenhet som krävs för att hålla din bil i toppskick. Våra nöjda kunder vittnar om den oslagbara servicen och det engagemang vi visar för varje bil som kommer genom våra dörrar. Kontakta oss på Brumbrum idag för att boka din tid och uppleva skillnaden själv. Din bil förtjänar det absolut bästa, och det finns ingen bättre plats än vår Usa-verkstad här i Göteborg med omnejd. Vi ser fram emot att ta hand om din bil och ge den den omsorg den behöver för att fortsätta prestera på topp.

Insidan av verkstaden hos BrumBrum Bilverkstad

Prisförfrågan online eller ring för fast pris

031-57 91 80

Vi på BrumBrum strävar efter att skapa en känsla av trygghet för våra kunder. Med våra välutbildade servicetekniker kan du vara säker på att din Chevrolet är i de bästa händerna. Dessutom erbjuder vi 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar och inkluderar en 12 månaders fri Assistansförsäkring. Vår kundsupport är tillgänglig alla dagar mellan 7-22 och finns nära dig, oavsett var i Göteborg med omnejd du befinner dig. Upplev skillnaden med BrumBrum – där vi inte bara tar hand om din bil, utan också om din trygghet och sinnesfrid.

BOKA TID ONLINE.

Ring oss på 031-579180 eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, fri lånebil och öppet måndag till lördag.

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår verkstad