Ledigt jobb - Vi söker fordonstekniker & diagnostekniker - sök idag - bra lön!

 

Känner du någon som borde jobba hos oss eller är det du?

 

Att Jobba på BrumBrum - ansök idag - start snarast!

 

Vem är du?
Du ska vara utbildad fordonsmekaniker. Du ska vara självgående och ta egna initiativ. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbil av alla bilmärken. Du kommer även att få hjälpa till i kundmottagningen ibland. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.

 

BrumBrum bilverkstad är den självklara samarbetspartnern för verkstäder och proffs! Det ska vara kul att gå till jobbet och man ska ha roligt när man väl är där. Som medarbetare på BRUMBRUM är du vår främsta ambassadör och varumärkesbärare. Alla våra medarbetare har ett gemensamt ansvar för att utveckla BRUMBRUM i enlighet med vår affärsidé, vision och värdegrund. Synen på våra medarbetare bygger på respekt för den enskilde individen och vi ska alla känna stolthet, samhörighet och uppskattning i goda miljöer.


Kundorientering, affärsmässighet, ansvar, kompetens och flexibilitet. Vi letar ständigt efter engagerade medarbetare som delar vår värdegrund och levererar efter våra kundlöften.

  • Fordonsteknisk utbildning
  • Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
  • Ordningssinne
  • God datorvana
  • Behärskar det svenska språket i både tal och skrift
  • B körkort
  • Arbetslivserfarenhet som bilmekaniker är meriterande

 

Ansök online med CV eller ring Verkstadschef Magnus Wisner på tel. 031-579180

Ansökan fordons- eller diagnostekniker

Ingen fil vald
Genom att skicka in ansökan tillåter jag BrumBrum att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Bilservice

BrumBrum - bilservice erbjuder originalservice enligt fabrikantens serviceprotokoll. Servicen eller reparationerna utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. Välkomna till BrumBrum i Göteborg. Boka lokal tid på Tagenevägen 9 eller Ruskvädersgatan 14.. Läs mer här >>

Två personer som arbetar på Brum Brum Bilverkstad

Bilverkstad

Vi är en ackrediterad bilverkstad som kan hjälpa dig släcka dina 2:or från besiktningen. Efter att vi rättat de fel som markerats med tvåor så meddelar vi transportstyrelsen att problemet är löst och att bilen är besiktigad och körklar. Läs mer här om bilverkstad>>