Däckbyte, boka tid för säsongsskifte i Göteborg

Välkommen att boka tid för hjulskifte och däckbyte hos BrumBrum Väst i Göteborg. Vid varje skifte kontrollerar vi däckens lufttryck och kondition.  Vi finns för dig ca minuter från centrala Göteborg och du har 2 däckverkstäder att välja mellan. Du hittar oss på Ruskvädersgatan 14 och Tagenevägen 9. Vill du att vi förvarar dina däck löser vi det enkelt. Välkomna - Här hittar du det lilla extra.

Boka däckbyte på Biskop eller Tagene

Regler för sommardäck

Det är lag på att vinterdäck ska ha ett mönsterdjup på minst sommardäck 1,6 mm.Under perioden 16 april till 30 september är det förbjudet att använda dubbdäck om det inte är eller förväntas bli vinterväglag. Det är vinterväglag om det är snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägbanan eller vägrenen.

Boka tid Tagene

Regler för vinterdäck

Det är lag på att vinterdäck ska ha ett mönsterdjup på minst 3 mm på personbil upp till 3,5 ton. Under perioden 1 december till 31 mars är det lag på att ditt fordon ska ha vinterdäck om det är vinterväglag. Du kan också använda likvärdig utrustning, som snökedjor exempelvis. Under perioden 1 oktober till 15 april får du använda dubbdäck.

Boka tid Tagene

BrumBrum Däckverkstad i Göteborg - däckservice by Autoexperten

Köpa nya däck

BrumBrum - däckrådgivare by Autoexperen. Snabbt, tryggt och enkelt. Med våra däckspecialister & rådgivare får du hjälp att välja rätt däck för din bil, ditt körsätt och ekonomi. hittar du rätt däck och fälg till din bil. Välkomna.

Däckhotell Göteborg

BrumBrum - däckförvaring by Autoxperten i Göteborg. Vi byter, tvättar hjulen, kontrollerar däck och fälg,  Gör vi bedömningen att de är slitna och behöver bytas ut kontaktar vi dig.  Nu bokar du bara tiden och vi sköter resten.

Boka tid

Tidsbokning Däckbyte

Vi kollar mönsterdjup, lufttryck och ser till att bultarna blir rätt dragna. Boka däckskifte online eller boka tid per telefon 031-579180 . Besök hemsidan och boka tid idag! Din lokala däckverkstad. Vi ger dig det lilla extra.

Boka tid

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

" Hjälpsamma och kunnig personal"

per borgersen

" Bra, snabb service."

Hel Gab

FRÅGA OM DÄCKBYTE? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Boka service

Boka din service online hos Autoexperten Bilverkstad  Göteborg

Orgnr: 556765-2739

Orgnr: 559273-3082
Välkomna.

Boka tid online

Öppettider

Måndag: 07:00 - 16:30

Tisdag: 07:00 - 16:30

Onsdag: 07:00 - 16:30

Torsdag: 07:00 - 16:30

Fredag: 07:00 - 14:00

Lördag-Söndag: Stängt

Lunchstängt Mån-Tor 12.00-12,40

Till BrumBrum Biskop

 

Autoexperten Biskop

Göteborg

Ruskvädersgatan 14

418 34 Göteborg

E-post: Kontakta oss

Telefon: 031-57 91 80

Till  BrumBrum Tagene

 

Autoexperten Tagene

Göteborg

Tagenevägen 9

422 59 Hisings Backa

E-post: Kontakta oss

Telefon: 031-57 91 80

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att BrumBrum AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från BrumBrum AB.