Däckverkstad Göteborg

Förvara dina däck hos BrumBrum i Göteborg, vi vill förenkla billivet för dig. BrumBrum är medvetna om att bilägandet kan vara krävande och vill därför bespara dig tid, arbete och utrymme genom att ta hand om era däck. Boka tid hos oss på Tagenevägen 9 eller Ruskvädersgatan 14.

Kontakta Brumbrum

Vi tar hand om dina däck året om

Checka in på vårt däckhotell i Göteborg så tar vi hand om dina däck. I vår däckverkstad ser vi till att alla dina däck kontrolleras, tvättas (tillägg) och förvaras svalt så att dom är redo för ytterligare en säsong. Hos BrumBrum däckhotell får du mer än bara däckförvaring. Upptäcker vi att något av dina däck är i dåligt skick tar vi dessutom kontakt med dig i god tid inför kommande säsong för en öppen diskussion kring dina eventuella däckbehov.

 

Förvaring / skifte / tvätt / balansering? Välj någon av våra 2 prisnivåer.
Vi kontrollerar att mönsterdjupet är tillräckligt för att tåla en ny säsong. Måste något åtgärdas/repareras, får du besked i god tid.

Tvätt och rengöring av däck

För att få ut så mycket som möjligt av dina däck är det viktigt att de hålls rena från lösningsmedel och smuts. Vi använder en miljövänlig däcktvätt.

Däckkontroll

Vid varje in-/ut-checkning kontrollerar vi däckens kondition. Om däcken är slitna och måste bytas meddelar vi dig.

Hjulskifte

När det börjar bli dags för byte av däck på din bil, bokar du lätt en tid på hos oss online eller genom att ringa, oavsett om det gäller vinter- eller sommardäck.

Nitrogen i däcken

Med nitrogen i däcken ökar livslängden på dina däck med upp till 25%. Sänker bränsleförbrukningen med upp till 5%. Minskar riskan för däckhaveri. Minskar risken för rost och korrision på fälgen. Är ofarlig och miljövänlig. Vår däckverkstad har utrustning för att byta luften i dina däck mot nitrogen till en kostnad på 250kr.

*Lag om vinterdäck 1/12–31/3

Det är tillåtet att använda dubbdäck under perioden 1/10–15/4. Lag på sommardäck 16 april tom 30 november. Ditt fordon ska ha vinterdäck från 1 december–31 mars om det är vinterväglag.

Vinterväglag råder när det finns snö, is, snömodd eller frost på någon del av vägen. Polisen avgör om det råder vinterväglag på platsen där du befinner dig.

Boka däckbyte

BrumBrum Bilservice

Vi erbjuder originalservice enligt fabrikantens serviceprotokoll. Servicen eller reparationerna utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. Läs mer här >>

Två personer som arbetar på däckverkstad i Göteborg

BrumBrum Bilverkstad

Vi är en ackrediterad bilverkstad som kan hjälpa dig släcka dina 2:or från besiktningen. Efter att vi rättat de fel som markerats med tvåor så meddelar vi transportstyrelsen att problemet är löst och att bilen är besiktigad och körklar. Läs mer här >>

FRÅGA TILL VÅR DÄCKVERKSTAD? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Biskop
Tagene
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag BrumBrum att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

BrumBrum däckverkstad Göteborg / Tagene

Vi finns på Hisings Backa 5 minuter från Centrum

Tagenevägen 9

Vägbeskrivning

Telefon: 031-57 91 80

Boka tid Tagene

BrumBrum däckverkstad Göteborg / Biskop

Vi finns vid Biskopsgården 5 minuter från Centrum

Ruskvädersgatan 14

Vägbeskrivning

Telefon: 031-57 91 80

Boka tid Biskop

Boka service

Boka din bilservice online hos BrumBrum Bilverkstad  Göteborg

Orgnr Tagene: 556765-2739

Orgnr Biskop: 559273-3082
Välkomna.

Prisförfrågan verkstad

Öppettider

Måndag: 07:00 - 16:30

Tisdag: 07:00 - 16:30

Onsdag: 07:00 - 16:30

Torsdag: 07:00 - 16:30

Fredag: 07:00 - 14:00

Lördag-Söndag: Stängt

Lunchstängt Mån-Tor 12.00-12,40

Till BrumBrum Biskop

5 min från Göteborg City

Ruskvädersgatan 14

418 34 Göteborg

E-post: Kontakta oss

Telefon: 031-57 91 80

Till  BrumBrum Tagene

5 min från Göteborg City

Tagenevägen 9

422 59 Hisings Backa

E-post: Kontakta oss

Telefon: 031-57 91 80

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att BrumBrum AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från BrumBrum AB.