Bilservice Göteborg - Originalservice med stämpel i serviceboken.

BrumBrum - bilservice erbjuder originalservice enligt fabrikantens serviceprotokoll. Servicen eller reparationerna utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. Välkomna till BrumBrum i Göteborg. Boka lokal tid på Tagenevägen 9 eller Ruskvädersgatan 14.

Prisförfrågan

Dags för bilservice i Göteborg? - Vi vet vad du och din bil behöver!

Behöver du hjälp med bilservice i Göteborg? Vi på BrumBrum i Göteborg utför originalservice på alla kända bilfabrikat, såsom Volvo, SAAB, BMW, Ford, Alfa Romeo, Audi, Citroën, Fiat, Honda, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot mfl. Du hittar vår bilverkstad 5 minuter från Göteborg Centrum och självklart har vi lånebilar vid service , säg bara till när du bokar bilservice. Originaldelar används alltid, med originaldelar menas exempelvis Dayco's transmissionsremmar som är huvudleverantör till de flesta fabrikanter.

Grundservice - Basservice

Byte oljefilter och motorolja, samt 17 trafiksäkerhetspunkter kontrolleras, vi följer bilfabrikantens/bilmodellens rekommendationer enligt ett specificerat serviceprotokoll. En grundläggande bilservice som alla absolut bör göra på sin bil, för att öka livslängden på motorn och bilen.

Originalservice - Fullservice

Vi på BrumBrum Bilverkstad följer bilfabrikantens rekommendationer enligt ett unikt serviceprotokoll avseende din bil, utrustning och efter bilens aktuella serviceintervall enligt km. Att utföra utförlig bilservice som vår fullservice med erfoderliga stämplar i serviceboken ökar bilens välmående, livslängd och andrahandsvärde.

Nybilsgaranti och bilservice hos BrumBrum Bilverkstad

Vi säkrar alltid så att nybilsgarantin gäller samt att vår service blir rätt utförd. Vid byte av delar använder vi alltid originaldelar eller bättre. Som grund i alla våra utförda arbeten ligger de rekommendationer som tillverkarna lämnar.

Bil som står i skogslandskap

Har du en servicelampa som lyser på instrumentpanelen?

 

Orange lampa

I de flesta fall är det inte någon fara , utan du kan åka till närmsta Bilverkstad för att avhjälpa problemet. OBS! Stanna alltid och stäng av motorn, det kan vara allvarligt, se instruktionsboken för info.

 

Röd lampa

Om en lampa lyser rött ska du inte fortsätta köra. Stanna, kontakta en bärgare och ta bilen till en verkstad. PS orange el. gul lampa kan betyda samma sak som röd lampa på vissa bilfabrikat.

Däck man kan hitta på däckverkstad i Göteborg

BrumBrum Däckverkstad

Checka in på vårt däckhotell så tar vi hand om dina däck. Alla däck kontrolleras, tvättas (tillägg) och förvaras svalt så att dom är redo för ytterligare en säsong. Hos Autoexperten däckhotell får du mer än bara däckförvaring. Läs mer här >>

FRÅGA OM BILSERVICE? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Biskop
Tagene
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag BrumBrum att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

BrumBrum bilservice Göteborg / Tagene

Vi finns på Hisings Backa 5 minuter från Centrum

Tagenevägen 9

Vägbeskrivning

Telefon: 031-57 91 80

Boka tid Tagene

BrumBrum bilservice Göteborg / Biskop

Vi finns vid Biskopsgården 5 minuter från Centrum

Ruskvädersgatan 14

Vägbeskrivning

Telefon: 031-57 91 80

Boka tid Biskop

Boka service

Boka din bilservice online hos BrumBrum Bilverkstad  Göteborg

Orgnr Tagene: 556765-2739

Orgnr Biskop: 559273-3082
Välkomna.

Prisförfrågan verkstad

Öppettider

Måndag: 07:00 - 16:30

Tisdag: 07:00 - 16:30

Onsdag: 07:00 - 16:30

Torsdag: 07:00 - 16:30

Fredag: 07:00 - 14:00

Lördag-Söndag: Stängt

Lunchstängt Mån-Tor 12.00-12,40

Till BrumBrum Biskop

5 min från Göteborg City

Ruskvädersgatan 14

418 34 Göteborg

E-post: Kontakta oss

Telefon: 031-57 91 80

Till  BrumBrum Tagene

5 min från Göteborg City

Tagenevägen 9

422 59 Hisings Backa

E-post: Kontakta oss

Telefon: 031-57 91 80

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att BrumBrum AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från BrumBrum AB.