Eftermontera Dragkrok Göteborg

Fast drag eller ett löstagbart? Vi erbjuder komplett montering av dragkrok och elsats. Välkommen till BrumBrum - dragkrok service by Autoexperten.

Prisförfrågan

Dragkrok monterat & klart

 

Autoexperten i Göteborg eftermonterar din dragkrok. Vi finns i Tagene utmed E6 på Tagenevägen 9, vi har lånebil om du behöver.  Komplett montering av dragkrok och elsats från välkända tillverkare så som Monoflex, Westfalia, Thule och Brink. Vi monterar på alla bilfabrikat såsom: Audi – Volvo- Mercedes - Volkswagen – Ford - Fiat - Skoda – SAAB – Renault – Peugeot – BMW - Toyota - Mazda - Nissan - Kia - Hyundai - Mini - Mitsubishi - Opel och Importbilar. Välkomna med er prisförfrågan och eventuella bokning.

Prisförfrågan montering dragkrok Dragkrok som monteras
Person som arbetar på BrumBrum Bilverkstad

BrumBrum Bilservice

Vi erbjuder originalservice enligt fabrikantens serviceprotokoll. Servicen eller reparationerna utförs av välutbildad och erfaren personal och med alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. Läs mer här >>

Däck man kan hitta på däckverkstad i Göteborg

BrumBrum Däckverkstad

Vi utför byte av däck snabbt och enkelt. Boka tid för däckbyte idag! Byt till och från vinterdäck, snabbt och enkelt. Boka tid för däckbyte idag! Kvalitetscertifierade. Hög kompetens. Tryggt köp. Personlig service. Tjänster: Däckservice, Däckbyte, Hjulinställning. Läs mer här >>

FRÅGA ANGÅENDE DRAGKROK? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Biskop
Tagene
Ja
Nej
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag BrumBrum att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

BrumBrum bilverkstad Tagene / Göteborg

Vi finns på Hisings Backa 5 minuter från Centrum

Tagenevägen 9

Vägbeskrivning

Telefon: 031-57 91 80

Boka tid Tagene

BrumBrum bilverkstad Biskop / Göteborg

Vi finns vid Biskopsgården 5 minuter från Centrum

Ruskvädersgatan 14

Vägbeskrivning

Telefon: 031-57 91 80

Boka tid Biskop