Bilverkstad Göteborg - BrumBrum är din pålitliga partner för bilen!

Här hjälper vi dig med din Volvo, SAAB, Ford, Fiat, BMW, Audi, Merca mfl. På

BrumBrum Bilverkstad i Göteborg, hittar du oss 5 minuter från Göteborgs Centrum. Tagenevägen 9 (Bäckebol) & Ruskvädersgatan 14 (Biskopsgårdens industriområde) Välkomna till oss T. 031-579180.

BrumBrum: Framstående Bilverkstad Göteborg

När det gäller bilvård, reparationer och service i Göteborg, står BrumBrum oöverträffad. Vår bil verkstad i hjärtat av staden är känd för sin exceptionella service, expertis och engagemang för kundnöjdhet.

Varför välja BrumBrum Bilverkstad i Göteborg?

  1. Erfarenhet och Expertis: Med decennier av erfarenhet i ryggen, har BrumBrum etablerat sig som en av de mest pålitliga bilverkstäder i Göteborg. Vår expertis omfattar allt från rutinmässiga oljebyten till avancerade motorreparationer.
  2. Full Garanti: Hos BrumBrum får du alltid full garanti på både arbete och de reservdelar du köper. Vi erbjuder en 3 års garanti på reservdelar, vilket är ett bevis på vår tro på kvalitet och hållbarhet.
  3. Kundfokuserad Service: Vare sig du behöver en drop in bilverkstad eller en planerad service, är vårt team här för att hjälpa dig. Vi förstår vikten av din tid och strävar efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt.
  4. Prisvärda Lösningar: Som en billig bilverkstad göteborg erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vi tror att högkvalitativ service inte behöver kosta en förmögenhet.

Våra Tjänster

På BrumBrum erbjuder vi en mängd olika tjänster för att möta alla dina bilvårdsbehov, exempelvis:

 

Bilservice: Regelbunden service är nyckeln till en långvarig och pålitlig bil. Våra tekniker är utbildade för att hantera alla bilmärken och modeller.

 

Bilreparationer: Oavsett om det är en mindre skada eller en större reparation, har vi verktygen, tekniken och expertisen för att få din bil tillbaka på vägen snabbt.

 

Däckservice: Dina däcks hälsa och kvalitet är avgörande för din bils prestanda. Vi erbjuder däckservice, däckbyte och däckförvaring för att säkerställa att dina däck är i toppskick.

 

Felsökning: Med hjälp av modern teknik och utrustning kan vårt team snabbt diagnostisera och åtgärda eventuella problem med din bil.

Oljekontroll av bil i Göteborg

Bilservice Göteborg

På vår bilserice i Göteborg får du reservdelsgaranti, nybilsgaranti och prisgaranti - och stämpel i serviceboken. Välkommen till BrumBrum i Göteborg. Vi erbjuder äve lånebil och hämtservice.

Mekaniker utför bilreparation i Göteborg

Bilreparationer Göteborg

Hos oss på vår bilverkstad i Göteborg får du alltid full garanti både på vårt jobb och reservdelarna du köper. Vid service får du 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken. Reservdelsgaranti 3 år.

Prisförfrågan Göteborg

Hos BrumBrum får du snabbt ett pris på din bilservice eller bilreparation. Allt kanske måste börja med en felsökning, du kan vara lugn. Vi har lång erfarenhet av allt som har med din bil att göra. Prova oss!

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

" Professionella. Snabba. Löste vårat bil problem snabbt och snyggt. Kan starkt rekommendera brum brum "

Fredrik Asph

" Grymt bra service och trevlig och proffsig personal!
Löser allt du har med din bil och priset var rimligt!
Skall varmt rekommenderas!"

Goran Bobic

Vanliga Frågor om Bilverkstad Göteborg

 

Varför ska jag välja BrumBrum som min bilverkstad i Göteborg?

BrumBrum är inte bara en bil verkstad göteborg, utan en partner i bilvård. Med vår erfarenhet, expertis och kundfokuserade service, ser vi till att din bil får den bästa möjliga vård.

 

Erbjuder ni drop in-service?

Ja, vi är en drop in bilverkstad göteborg. Du kan komma in när som helst under våra öppettider, och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig.

 

Hur kan jag vara säker på kvaliteten på era tjänster?

Vi är en bra bilverkstad göteborg med flera års erfarenhet. Alla våra tjänster kommer med full garanti, och vi använder endast högkvalitativa reservdelar.

 

Vilka bilmärken servar ni?

Vi servar en mängd olika bilmärken, inklusive Volvo, SAAB, Ford, Fiat, BMW, Audi, Merca och många fler.

 

Hur lång är garantin på era reservdelar?

Vi erbjuder en 3 års garanti på alla reservdelar som köps hos oss.

FRÅGA OM VÅRA BILVERKSTÄDER? - LÄMNA DITT NR & MAIL SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Biskop
Tagene
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag BrumBrum att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Boka service

Boka din bilservice online hos BrumBrum Bilverkstad  Göteborg

Orgnr Tagene: 556765-2739

Orgnr Biskop: 559273-3082
Välkomna.

Prisförfrågan verkstad

Öppettider

Måndag: 07:00 - 16:30

Tisdag: 07:00 - 16:30

Onsdag: 07:00 - 16:30

Torsdag: 07:00 - 16:30

Fredag: 07:00 - 14:00

Lördag-Söndag: Stängt

Lunchstängt Mån-Tor 12.00-12,40

Till BrumBrum Biskop

5 min från Göteborg City

Ruskvädersgatan 14

418 34 Göteborg

E-post: Kontakta oss

Telefon: 031-57 91 80

Till  BrumBrum Tagene

5 min från Göteborg City

Tagenevägen 9

422 59 Hisings Backa

E-post: Kontakta oss

Telefon: 031-57 91 80

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att BrumBrum AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från BrumBrum AB.